Inschrijven
Nieuws

Nieuwsbrief

In memoriam Theo Duivenvoorden

Kort na het overlijden van Ans van Schagen is ook ons bestuurslid Theo Duivenvoorden plotseling overleden. Theo heeft veel verdiensten gehad voor de KBO-afdeling St. Lambertus waar hij voorzitter was. Nadat deze afdeling wegens gebrek aan bestuursleden was opgegaan in onze afdeling, heeft Theo zich erg ingespannen om het fusieproces goed te laten verlopen. Zijn inbreng tijdens de vergaderingen was groot en zullen wij enorm missen. Maar meer nog zullen wij Theo in onze herinnering bewaren als een innemende, vriendelijke persoon, die hard werkte voor onze vereniging.

 

Nog een afscheid

Helaas moeten wij u mededelen dat Jeanne Hollemans wegens persoonlijke redenen met onmiddellijke ingang is gestopt als bestuurslid van onze vereniging. Hoewel zij pas kort lid was van ons bestuur, zullen wij ook haar inbreng missen.

 

Hoe verder??? We hebben een probleem!!

Zoals u hebt kunnen lezen, heeft het bestuur een flinke aderlating moeten ondergaan. In korte tijd is het bestuur tot bijna de helft ingekrompen, terwijl het voor de belangrijke klus stond een nieuwe structuur voor de vereniging te ontwikkelen. Dat is nodig nu de 3 oude afdelingen van de KBO (Lambertus, Genderdal en Gestelse Ontginning) met ieder hun eigen achtergrond en financiële systemen tot 1 goed functionerende afdeling moeten worden samengesmolten. Daarnaast moeten allerlei activiteiten worden georganiseerd en willen we nieuwe activiteiten opzetten. Plannen genoeg, maar met zo’n kleine bemanning kunnen we dat echt niet allemaal voor elkaar krijgen. Daarom hebben we besloten, dat we tot na de vakantie de lopende zaken zo goed mogelijk regelen. Wij vragen van u na te gaan of uzelf een bijdrage kunt leveren aan het in stand houden van onze vereniging. Dat kan als bestuurslid, maar ook door mee te helpen met de organisatie van activiteiten. Na de vakantie horen we graag van u!

 

Start in september

In september starten we weer met de gebruikelijke activiteiten: fietsen, jeu de boules, breien, etc. Op woensdag 6 september kunt u kienen van 13.30 tot 16.30 uur in de Hoogstraat. Over andere activiteiten (barbecue, vrijwilligers- bijeenkomst e.d. informeren we u in de volgende ONS. Voor de reis naar het Sauerland kunt u zich nog steeds aanmelden.

 

Het bestuur                                                     augustus 2017

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *