Inschrijven
Nieuws

Extra Nieuwsbrief  

In het kader van ons 40 jarig bestaan hebben we in de feestelijke maand december nog een drietal  leuke activiteiten. Let op: hieraan kunnen alleen onze eigen leden en gastleden van KBO G.O. deel nemen. We hebben de kosten zo aantrekkelijk mogelijk gehouden. U bent pas echt ingeschreven  wanneer u betaald heeft. U treft per activiteit de nodige info aan met daaronder de antwoord strook. Deze doet U in de rode brievenbus van ’t Slot of geeft u af op het KWC aan de Hoogstraat. 

Op vrijdag 1 december verwelkomen wij Sinterklaas weer in ’t Slot. U bent in ‘t Slot vanaf 14.00 uur van harte welkom op onze  heerlijke nostalgische Sinterklaasmiddag. Hieraan zijn geen  extra kosten verbonden. Verteer is voor eigen rekening. U  moet zich hier wel voor aanmelden via onderstaande strook,  zodat Zwarte Piet weet hoeveel Sinterklaasattenties hij mee  moet brengen. De middag duurt tot 17.00 uur.  

Op zaterdag 9 december busreis naar Oberhausen in Duitsland

We gaan met de bus naar Oberhousen en bezoeken daar een echte Duitse Weihnachtsmarkt.  De vertrektijden van de bus zijn: om 09.10 uur Wijkgebouw ’t Slot, Kastelenplein 167, Eindhoven en  om 09.15 uur Jean Sibelius, Sibeliuslaan 101, Eindhoven. In de prijs is inbegrepen koffie met wat  lekkers en op de terugweg een heerlijk stamppotten buffet. We zijn rond 21.00 uur weer terug in  Eindhoven. Tijdens het verblijf in Oberhausen bent u vrij in uw doen en laten. De kosten die u maakt  zijn uiteraard voor uzelf. De kosten voor dit uitje bedragen € 15,00 p.p.  

Vrijdag 15 december houden we onze:  

We doen dat bij St. Joris Heuvel 7, 5502 AJ Veldhoven. U bent daar dan vanaf 16.00 uur van  harte welkom. De kosten van deze Kerst Inn bedragen € 7,50 p.p. De kerstattentie wordt u aangereikt aan het eind van de Kerst Inn. Wilt u alleen de kerstattentie in ontvangst nemen, dan  kunt u deze afhalen op woensdag 20 december van 10.00 tot 12.00 uur in het KWC Hoogstraat en  vrijdag 22 dec. van 14.00 tot 16.00 uur in ’t Slot. Ook op de antwoordstrook melden waar u komt !! 

____________________________________________________ 

ANTWOORDSTROOK KBO Naam: 

Lidnummer: 

Naam: 

Lidnummer: 

Sluitingsdatum: 25 november  

Neemt deel aan: 

De Sinterklaasmiddag met ………. personen

Busreis – Oberhausen met ……….. personen Opstapplaats: ’t Slot Sibelius

De jaarlijkse Kerst Inn met …….. personen

De kerstattentie afhalen voor ……… personen 

Waar: ’t Slot KWC

Banknummer. NL30 ABNA 048870561 t.n.v. KBONL30 ABNA 0488710561 

Allergieën of andere beperkingen doorgeven aan het secretariaat: j.sek@chello.nl 

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *