Inschrijven
Nieuws

Nieuwsbrief oktober

Enkele belangrijke bijlagen bij deze ONS

  1. De uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op 26 oktober. Wij hopen op een grote opkomst, want gezien het geringe aantal bestuursleden staat het voortbestaan van onze afdeling op het spel. Laat ons niet in de steek!!
  2. De flyer over de inloopdagen in oktober. Samen met de vrijwilligers van ’t Slot proberen we op vrijdagmiddagen een ontmoetingsplek te creëren voor alle ouderen in onze wijk. Het moeten gezellige middagen worden, waarin iedereen welkom is met een gratis kopje koffie.

 

Onze activiteiten

– In ’t Slot is het koersballen weer begonnen op maandag- en dinsdagmiddag. Er kunnen zich nog nieuwe deelnemers aanmelden, ook voor het koersballen op woensdagmorgen in het Kerkwijkcentrum in de Hoogstraat. Contactpersoon: Jan schagen (040-2517657).

– Op woensdagmiddag is onze biljartclub actief. Ook daar is plaats voor enkele nieuwe leden. Contactpersoon: Jan Peters (040-2551583).

Activiteiten in de Hoogstraat:

Kienen: elke eerste woensdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur. Dus: 4 oktober, 1 november en 6 december.

Vrije inloop: elke 3de donderdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur. Dus: 19 oktober, 16 november en 21 december.

Overigens zijn we druk plannen aan het maken om vanaf het nieuwe jaar elke woensdagmiddag in het Kerkwijkcentrum actief te zijn.

 

E-fietsdagen

Op 1 en 2 november organiseert de gemeente Eindhoven weer elektrische fietsinfodagen voor 50-plussers. Plaats: Sportpark op Noord, Eindhoven. Tijd: 10.00 – 15.30 uur. U kunt zich aanmelden via de website: www.e-biketraining.nl. Ook kunt u contact opnemen met de organisatie: SOAB adviseurs voor Woning en Leefomgeving, Tel: 076- 5213080.

 

Dutch Design Week

Enkele wijkbewoners organiseren in de Dutch Design Week enkele activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Op 4 oktober kunt u hen treffen op het Kastelenplein van 13.00 tot 16.00 uur. Op 25 oktober organiseren zij een excursie naar de Dutch Design Week. Voor meer informatie kunt u mailen naar: eugenies@upcmail.nl.

 

Het bestuur                                                     oktober 2017

 

 

 

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.