Inschrijven
Nieuws

Nieuwsbrief Oktober 2018

Onze KBO draait weer op volle toeren !!
Na onze feestmaand september met een geweldige barbecue en een grandioze feestavond bij gelegenheid van ons 35 jarig bestaan, zijn we aan het vierde kwartaal van dit jaar begonnen. Een periode die weer vol is van bestaande en nieuwe activiteiten. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de diverse themabijeenkomsten die voor en door de KBO georganiseerd worden. In deze en in de volgende ONS houden we u hiervan, via de nieuwsbrief, op de hoogte. Uw lidmaatschap betaalt zich hierdoor dubbel en dwars terug. Misschien is het wel een goed idee om ook eens in uw kennissenkring het lidmaatschap van onze KBO bespreekbaar te maken. Men kan al vanaf 50 jarige leeftijd lid van de KBO worden en daardoor profiteren van de vele voordelen die dat lidmaatschap met zich meebrengt. Meer leden biedt ons de mogelijkheid om naast al onze huidige activiteiten ook de maatschappelijke problematiek, die het ouder worden nu eenmaal met zich meebrengt, bespreekbaar te maken en waar nodig onze stem te laten horen om zo invloed te kunnen uitoefenen op besluitvormingen bij zowel de lokale als de landelijke overheid.
Charles van de Langerijt (voorzitter)

Belangrijke contacten voor u bij onze KBO:
• Lief en leed : Jeanne Hollemans. Tel: 06 819 345 78 of e-mail: jeanne_hollemans@hotmail.com
• Voorzitter : Charles van de Langerijt. Tel: 040 – 2517309 of e-mail: c.langerijt@planet.nl
• Secretariaat : Ton Smeets. Tel: 040 – 2526789 of e-mail: amc.smeets@outlook.com
• Penningmeester : Linda v.d. Berg: Tel: 06 559 167 11 of e-mail: kbog.o.penningmeester@gmail.com

Spaans leren? Dat kan misschien binnenkort ook bij onze KBO.
Er bestaat een mogelijkheid dat u binnenkort ook bij ons op Spaanse les kunt. Via deze berichtgeving willen wij inventariseren of hier ook behoefte aan is. We houden dan, bij voldoende belangstelling hiervoor, op korte termijn een bijeenkomst betreffende het vervolgtraject. Hebt u interesse in Spaanse les? Reageer dan vrijblijvend voor 15 oktober via een van onze bestuursleden. Esperamos darle la bienvenida.

Nieuwe KBO-pasjes
Binnenkort wordt het nieuwe lidmaatschapspasje van de KBO aan de leden ter hand gesteld. Dit geldt in eerste instantie voor hen die al voor 15 augustus van dit jaar lid van de KBO waren. Voor de mensen die na deze datum lid zijn geworden, volgt dan nog een inhaalslag.

Noteer het alvast maar in uw agenda:
– Cursus Dementievriendelijk op 8 oktober in het KWC, Hoogstraat 297. Aanvang 13.30 u.
– Op 12 oktober wordt er in ’t Slot een lezing gehouden over reuma en vermoeidheid. De aanvang is om 13.30 uur. Aanmelden bij Greet 06 834 078 50
– Onze jaarlijkse kerstbijeenkomst wordt gehouden op 14 december om 16.00 uur. Meer informatie hierover in de ONS van november. Onze wekelijkse inloopmiddagen: Voor een gezellig samenzijn, met leuke gezelschap- en kaartspelletjes, bent u van harte welkom in: ’t Slot Kastelenplein: iedere vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur. KWC Hoogstraat 297: iedere woensdag van 13.30 tot 16.30 uur. (de 1e wo. v.d. maand is het kienen)

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *