Inschrijven
Nieuws

Nieuwsbrief mei 2018

Lief en Leed
Zorg voor elkaar begint al met de aandacht die we voor de ander hebben. Het is een fijn gevoel wanneer je weet dat er bij bepaalde gebeurtenissen aandacht voor je is. Dat geldt zeker ook binnen onze vereniging. Een belangrijk deel van die aandacht wordt bij ons tastbaar gemaakt door Jeanne Hollemans, de coördinator van ‘Lief en Leed’. Zij verzorgt een attentie, namens ons allen, bij bijzondere gebeurtenissen van onze leden en de naam zegt het al: zowel bij leuke als bij minder leuke gebeurtenissen. Ik hoor al mensen denken, dat is fijn als dat wordt geregeld. Dat klopt, maar we moeten daar wel allemaal ons steentje aan bijdragen. Dat kan door gebeurtenissen, van welke aard ook, van mensen in uw directe omgeving telefonisch of via de mail aan Jeanne Hollemans door te geven. Zij is te bereiken tel: 06 – 81934578,
E-mail: jeanne_hollemans@hotmail.com
Aandacht voor onze medemens is een van de grondbeginselen van onze KBO. Laten we ons daar dan ook, met elkaar, sterk voor maken!

Charles van de Langerijt (voorzitter)

Terugblik op de Jubileumreis:
De Jubileumbusreis van 3 mei begon met wat vertraging, maar dat kon de pret niet drukken. Het weer was schitterend en iedereen was goed gemutst. Na een voorspoedige reis arriveerden we bij de schitterende accommodatie ‘De IJsselhoeve’ waar koffie met gebak klaarstond. Daarna hebben we een bezoek gebracht aan museum Smedekinck in Zelhem, waar we met eigen ogen konden zien hoe de inwoners van een Achterhoeks plattelandsdorp door de eeuwen heen leefden en werkten. Tijdens de lunch en de verdere middag in de IJsselhoeve werden we verrast met een schitterend optreden van leden van de Dutch Show Company. Er werd volop gezongen en gedanst en de stemming was opperbest. De dag werd afgesloten met een warm buffet, waarna we voldaan terugkeerden naar Eindhoven. Het was in een woord een schitterende dag waar we, met dank aan de organisatie, met plezier op terug kunnen kijken!!

Wij doen nogmaals een oproep voor:
Iemand die onze website wil bijhouden en beheren.
Voelt u, of iemand in uw naaste omgeving, zich geroepen om dit te willen gaan doen,
dan horen wij dat graag. Denk er eens serieus over na en neem dan contact met ons op.
Dat kan via ons secretariaat of de contactpersoon van uw activiteit. U maakt ons heel erg blij!

Onze wekelijkse inloopmiddagen
Voor een gezellig samenzijn, met leuke gezelschap- en kaartspelletjes, bent u van harte welkom in:
’t Slot Kastelenplein: iedere vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur.
KWC Hoogstraat 297: iedere woensdag van 13.30 tot 16.30 uur. (de 1e wo. v.d. maand is het kienen)

Noteer het alvast maar in uw agenda
– Gewijzigde datum Jubileumfeestavond: deze is verschoven naar 22 september 2018. (meer info over het hoe en wat met betrekking tot deze avond volgt nog)
– Onze barbecue hebben we dit jaar gepland op 8 september 2018 in ’t Slot.
– De jaarlijkse bedankavond voor onze vrijwilligers is gepland op 6 oktober 2018.

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *