Inschrijven
Nieuws

Nieuwsbrief Juni 2018

➔ Heeft u hulp nodig? Dan bent u bij ons op het juiste adres!
Mensen moeten langer thuis wonen en zijn daardoor vaker aangewezen op hulp van anderen. Het Summa College Zorg heeft een eigen leerbedrijf voor studenten waar ze de mogelijkheid krijgen om stage te lopen bij u thuis of in de ontmoetingsruimte Lokaal+ wat gevestigd is in de school.

➔ Bij u thuis Studenten kunnen u ondersteunen met allerlei activiteiten zoals boodschappen doen, begeleiden bij activiteiten buitenshuis, helpen bij huishoudelijke taken of samen wandelen. Heeft u behoefte aan gezelligheid, een praatje maken of een spelletje spelen dan komen de studenten graag naar u toe. Ook kunnen de studenten u ondersteunen bij het gebruik van uw tablet of mobiele telefoon.

➔ Lokaal+ Lokaal+ op de Willem de Rijkelaan is een ideale plek om anderen te ontmoeten en samen met studenten uiteenlopende activiteiten te ondernemen. Denk daarbij aan samen koken en eten, uitleg over u mobiele telefoon of tablet, samen bewegen, maar ook allerlei workshops die de studenten voor u organiseren. Iedere maand wordt er een nieuwe activiteitenkalender gemaakt.
Van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 16.00 uur zijn de studenten aanwezig om uw vragen te beantwoorden of om een gezellig praatje te maken. De koffie staat altijd klaar, kom gerust langs om kennis te maken. Als u geluk heeft is er ook versgebakken taart!
Bezoekadres: Willem de Rijkelaan 3 Eindhoven

➔ De Klusbus Studenten van Summa Bouw hebben een Klusbus waarmee ze bij u langs kunnen komen om allerlei uiteenlopende klussen op te knappen. Denk daarbij aan metselen, timmeren, verven, elektra, stuken, tegelen en installaties. Heeft u een klus of Is er iets wat u zelf niet kunt repareren laat het ons dan weten.
Wat zijn de kosten van deze verschillende vormen van dienstverlening?
• Komen studenten u thuis ondersteunen dan is de vergoeding € 5,00 per dagdeel.
• Voor activiteiten van Lokaal+ vragen we een kleine vergoeding afhankelijk van de activiteit.
• De kosten voor het uitvoeren van een klus door de klusbus is afhankelijk van de werkzaamheden.
Via onderstaande telefoonnummers kunt u vrijblijvend informatie hierover inwinnen:
➔ Heeft u vragen over hulp bij u thuis, bel dan met het Wijkleerbedrijf: 040 269 43 06
➔ Heeft u vragen over Lokaal+ dan kunt u hen bereiken op nummer: 040 269 57 27 ———————————————————————————————————–
Noteer het alvast maar in uw agenda
– Gewijzigde datum Jubileumfeestavond: deze is verschoven naar 22 september 2018. (meer info over het hoe en wat met betrekking tot deze avond volgt nog) – Onze barbecue hebben we dit jaar gepland op 8 september 2018 in ’t Slot. De jaarlijkse Inloopmiddagen: ’t Slot Kastelenplein : iedere vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur. KWC Hoogstraat 297: iedere woensdag van 13.30 tot 16.30 uur.

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *