Inschrijven
Nieuws

Nieuwsbrief – december 2018 pagina 1

De Kerst Inn !!
Aan het einde van ons 35 jarig Jubileumjaar houden wij onze traditionele Kerst Inn. Deze staat dit jaar nog in het teken van ons Jubileum. Naast de aandacht die we dan besteden aan de leden van de beginperiode, wordt ook de ’Contactpersoon van het Jaar’ in het zonnetje gezet.

Nog even de tijden voor deze dag op een rijtje: Aanvang 16.00 uur in Partycentrum Witven, Runstraat 40 te Veldhoven.
Vanwege de vele aanmeldingen moet de bus twee keer rijden.

Let op:
Het vertrek vanaf Sibelius vindt plaats om 15.15 uur.
Vertrek vanaf ’t Slot Kastelenplein vindt plaats om 15.45 uur.
Om 20.00 uur rijdt de bus, weer in twee keer, terug naar de opstapplaatsen.
Rest mij nog iedereen, die zich voor deze Kerst Inn hebben opgegeven, een aangename middag toe te wensen.

Charles van de Langerijt (voorzitter)

De contributie voor 2019
Aan het eind van het jaar maken wij er u graag op attent dat de contributie voor het komend jaar weer voor 1 januari 2019 dient te worden overgemaakt. De contributie bedraagt € 25,00 U kunt dit bedrag storten op rekeningnummer: NL30 ABNA 0488 7105 61 t.n.v. Katholieke Bond Ouderen onder vermelding van contributie 2019. Ook onze gastleden kunnen hun contributie van € 12,50 via deze rekening betalen. Niet vergeten. Alvast hartelijk dank!!

Wat zijn nu toch eigenlijk gastleden??
Gastleden zijn leden die naast een geregistreerd/lidmaatschap bij een KBO afdeling zich ook als gastlid laten inschrijven bij een andere afdeling (KBO GO). Enkel de afdeling waar het gastlid als lid staat geregistreerd doet de verplichte financiële afdracht aan KBO-Brabant.

Voorbeeld:
Jan Pietersen is lid bij de KBO Gestelse Ontginning. Hij betaalt bij ons € 25,00 contributie waarvan wij dan weer € 11,93 afdragen aan KBO Brabant. Hij wil echter ook bij de KBO Michaël meedoen. Hij kan daar dan gastlid worden en betaalt dan nog eens € 12,50 per jaar. De contributie voor een gastlid voor 2019 bedraagt dus € 12,50. Gastleden verwerven dezelfde rechten als gewone leden m.u.v. stemrecht tijdens ledenvergaderingen en het vervullen van een bestuurlijke functie.

De KBO Nieuwjaarsreceptie
Deze Nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op vrijdag 4 januari 2019 in ’t Slot op het Kastelenplein. U bent daar op die dag van 16.00 tot 20.00 uur van harte welkom om elkaar, onder het genot van een drankje en een hapje, een gelukkig jaar toe te wensen. Het bestuur hoopt weer veel leden te mogen ontvangen.
Nogmaals van harte welkom!!

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *