Inschrijven
Nieuws

KERSTMIS 2022

Nog even en de laatste maand van het jaar breekt weer aan. Wat de mooiste en fijnste maand zou moeten zijn, wordt deze nu overschaduwd door oorlog en geweld in Oost-Europa, waarbij het gebruik van nucleaire wapens nog steeds tot een van de mogelijkheden behoort. Het zou goed zijn wanneer iedereen zijn gezond verstand gebruikt en probeert om langs diplomatieke weg een oplossing te vinden, die voor alle partijen acceptabel is.

De gevolgen van deze oorlog blijven ook ons niet bespaart. Het leven wordt alsmaar duurder en daar komt voorlopig geen verandering in. Het zijn voor veel mensen moeilijke tijden en dan wordt het ook nog Kerstmis. Vrede op aarde is dan de boodschap en die boodschap klinkt dit jaar heel anders dan in de voorgaande jaren. Laten we hopen dat de inhoud van die boodschap dit jaar een positieve invloed heeft op de leiders van de strijdende partijen.

Vanuit deze gedachten wens ik u allen, ook mede namens onze bestuursleden, een oprecht vredig en zalig kerstfeest toe. Ik hoop dat de verwachting die u hebt van het kerstfeest, ook bewaarheid mag worden.

Daarnaast wens ik u een mooie Jaarwisseling toe en een in alle opzichten goed en gelukkig 2023.

                      Blijf gezond, pas goed op jezelf  en ook op elkaar.

Charles van de Langerijt

Voorzitter KBO G.O.

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *