Inschrijven
Nieuws

KBO Gestelse Ontginning Kerst-Inn 2018

Op vrijdag 14 december 2018 was onze laatste activiteit ivm het 35-jarige jubileum. Rond 15.30 uur kwamen de bussen om de mensen naar het party centrum ’t Witven
te brengen. Aangekomen bij het ’t Witven werden we ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. De opkomst was geweldig, de zaal zat tjokvol.
Na het welkomstpraatje van onze voorzitter konden we naar de muzikale achtergrond muziek luisteren van Duo N-Twice. En natuurlijk was er ook gezorgd voor het innerlijke van de mens in de vorm van een koffietafel/buffet, dit alles neergezet door het personeel van ’t Witven. Onder begeleiding van de dames van het bestuur werd het buffet in goede banen geleid.
De kerstman mocht natuurlijk niet ontbreken. Met heel veel ho,ho’s en bellen kwam hij binnen. De kerstman werd meteen aan het werk gezet door de prijzen van de loterij uit te delen. Ook zijn we niet voorbij gegaan aan onze vrijwilligers deze zijn door de voorzitter toch nog even in het zonnetje gezet. Naast de aandacht die we besteden aan de leden van de beginperiode, werd er een KBO-bokaal gegeven aan de contactpersoon van het jaar.
Na nog wat nakletsen en drinken kwam de tijd dat de bussen weer klaar stonden om de mensen naar huis te brengen. Bij de uitgang had de kerstman nog een verrassing, iedereen kreeg een handje en een leuk aandenken van het 35-jarige jubileumjaar 2018. Het was een geweldige middag/avond.

Groetjes Petra Pluijm

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *