Inschrijven
Nieuws

KBO BUSREIS OP DINSDAG 3 MEI 2022

We brengen een bezoek aan het Boerenbondmuseum waar u ontdekt hoe onze voorouders woonden en werkten op een boerderij. Terug in de tijd en er is genoeg te zien en te beleven!
Uw opstapschema:
09.10 uur Vertrek vanaf het Wijkcentrum ’t Slot (Kastelenplein, 5655 LX Eindhoven)
09.20 uur Vertrek vanaf Woongebouw Jean Sibelius (Sibeliuslaan, 5654 CT Eindhoven)
Ochtendprogramma:
Vanochtend vertrekken we vanaf de opstapplaatsen voor een dagje Gemert. U wordt in het museum ontvangen met een kopje koffie/thee en gebak, Het Boerenbondmuseum Gemert biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt. Authentieke gebouwen, levende have, ambachten… Het Boerenbondmuseum leeft! Het museum herbergt twee originele boerderijen, verschillende ambachtshuisjes, een handkrachtzuivelfabriek, een veldkapel en een replica van oude stoomtram: De Goede Moordenaar.
In de boerderij zijn levende have gehuisvest zoals rond 1900. Er zijn permanente en wisselende tentoonstellingen te zien over vooral het leven aan begin vorige eeuw en er is een sfeervol dorpspleintje. Samen met een gids maakt u een wandeling door het museum.
Het middagprogramma:
Na een uitgebreide Brabantse koffietafel gaan we met een huifkar een tocht maken door het buitengebied van Gemert. Het wordt een onvergetelijke rit waarbij u oren en ogen te kort zult komen! De middag wordt afgesloten met een gezellig potje Jeu de Boules, Oud-Hollandse Spelen of beugelen. Dit onder het genot van een lekker drankje naar keuze. Na deze gezellige middag vertrekken we naar een uitstekend restaurant waar we de dag samen afsluiten met een 3-gangendiner. Na het diner rijden we naar huis en komen omstreeks 19.30 uur weer aan.
Einde van deze mooie en indrukwekkende dag.
De kosten voor deze geweldige dag bedragen € 69,00 p.p.
Hierbij is inbegrepen:
Vervoer per luxe touringcar; Entree/ rondleiding Boerenbondmuseum; 2 x koffie/thee met gebak; ’s middags de tocht met de huifkar en een drankje naar keuze; ’s middags een uitgebreidekoffietafel en ’s avonds een 3 gangendiner; Begeleiding en service van een ervaren reisleider.

Inschrijven voor deze dagtocht kan tot uiterlijk tot 21 april 2022.
Het bedrag moet ook voor die datum overgemaakt worden op rekeningnummer:
NL30 ABNA 0488 7105 61 t.n.v. KBO
Vergeet hierbij niet om ook uw lidmaatschapsnummer(s) en de plaats waar u op
wilt stappen te vermelden. We wensen u een hele fijne dag toe!!

', '
' ); ?>

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *